produkcja konserw przetworów co to znaczy

Firmy z kodami PKD: Produkcja konserw, przetworów z mięsa, podrobów mięsnych i krwi. Lista firm.

Informacje Produkcja konserw, przetworów z mięsa, podrobów mięsnych i krwi

Która sekcja PODSEKCJA DA
Nazwa grupy 15.01.2008
Klasa 15.13
Podklasa 15.13.A
Czym się zajmuje Produkcja konserw, przetworów z mięsa, podrobów mięsnych i krwi
W tej klasie/podklasie są także:
  • Produkcja olejów i tłuszczów pochodzenia roślinnego i zwierzęcego,
  • Produkcja makaronów, klusek i podobnych wyrobów mącznych,
  • Produkcja wód mineralnych i napojów bezalkoholowych,
  • Przetwórstwo i konserwowanie owoców i warzyw, gdzie indziej niesklasyfikowane,
  • Produkcja artykułów spożywczych, napojów i wyrobów tytoniowych.